جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد هویج و پرتقال


سالاد هویج و پرتقال

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۴۵۰ گرم هویج
▪ دو عدد پرتقال بزرگ
▪ یک قاشق مربا خوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مربا خوری آب پرتقال
▪ کمی شکر
▪ دو قاشق مربا خوری پسته خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان …

مواد لازم برای ۴ نفر

۴۵۰ گرم هویج

دو عدد پرتقال بزرگ

یک قاشق مربا خوری روغن زیتون

دو قاشق مربا خوری آب پرتقال

کمی شکر

دو قاشق مربا خوری پسته خرد شده

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

هویج را شسته و پوست بگیرید. سپس با رنده بزرگ آنها را رنده کنید.پرتقال ها را پوست گرفته و پوست هر پره را از آن جدا کرده و مغز پرتقال را درون کاسه بریزید.

درون کاسه ای کوچک روغن زیتون و آبلیمو اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید و کمی شکر به آن اضافه کنید.

در کاسه ای بزرگ هویج های رنده شده را با پرتقال مخلوط کرده و از مخلوط تهیه شده درون کاسه روی آن بریزید و با پسته های خرد شده سالاد را تزئین کنید.

ماهرخ جواهری