چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

کاسترد کدوحلوایی با رویه گردو


کاسترد کدوحلوایی با رویه گردو

● مواد لازم:
پوره کدوحلوایی: ۴۰۰گرم
خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه (ترجیحاً نصف پیمانه شکرقهوه ای)
نمک: نصف قاشق مرباخوری
پوست پرتقال: نصف قاشق مرباخوری
پودرجوزهندی: …

مواد لازم:

پوره کدوحلوایی: ۴۰۰گرم

خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه (ترجیحاً نصف پیمانه شکرقهوه ای)

نمک: نصف قاشق مرباخوری

پوست پرتقال: نصف قاشق مرباخوری

پودرجوزهندی: یک چهارم قاشق مرباخوری

پودردارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری

پودرزنجبیل: یک هشتم قاشق مرباخوری

پودرمیخک: یک هشتم قاشق مرباخوری

تخم مرغ هم زده شده: ۲ عدد بزرگ

کره یا مارگارین: نصف پیمانه

گردوی خرد شده: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه:

یازده ماده اولیه را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف پیرکس که کمی چرب کرده اید، بریزید. ظرف را روی ظرف بزرگ تری حاوی آب قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر با دمای حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. در ماهیتابه بزرگ، کره را آب کنید، گردو و شکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شود و به رنگ طلایی در آید. گردو را روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن با دست بشکنید. ظرف پیرکس را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود. سپس در صورت تمایل به مدت ۲۴ساعت کاسترد را در یخچال بگذارید.

هنگام سرو، مخلوط شکر و گردو را روی آن بریزید.