دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کاسترد کدوحلوایی با رویه گردو
مواد لازم:
پوره کدوحلوایی: ۴۰۰گرم
خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه (ترجیحاً نصف پیمانه شکرقهوه ای)
نمک: نصف قاشق مرباخوری
پوست پرتقال: نصف قاشق مرباخوری
پودرجوزهندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودردارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودرزنجبیل: یک هشتم قاشق مرباخوری
پودرمیخک: یک هشتم قاشق مرباخوری
تخم مرغ هم زده شده: ۲ عدد بزرگ
کره یا مارگارین: نصف پیمانه
گردوی خرد شده: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
طرز تهیه:
یازده ماده اولیه را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف پیرکس که کمی چرب کرده اید، بریزید. ظرف را روی ظرف بزرگ تری حاوی آب قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر با دمای حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید. در ماهیتابه بزرگ، کره را آب کنید، گردو و شکر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شود و به رنگ طلایی در آید. گردو را روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن با دست بشکنید. ظرف پیرکس را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود. سپس در صورت تمایل به مدت ۲۴ساعت کاسترد را در یخچال بگذارید.
هنگام سرو، مخلوط شکر و گردو را روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست