جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوفله فرانسوی


سوفله فرانسوی

● مواد لازم :
▪ ۶۰ گرم کره
▪ ۶۰ گرم آرد الک شده
▪ ۶ تخم مرغ زرد سفیده جدا شده
▪ ۰.۵ لیتر شیر
▪ ۲۰۰ گرم پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ( gruyere cheese )
▪ فلفل سیاه و جوز هندی کمی و اندکی نمک

● طرز تهیه :
فر …

مواد لازم :

۶۰ گرم کره

۶۰ گرم آرد الک شده

۶ تخم مرغ زرد سفیده جدا شده

۰.۵ لیتر شیر

۲۰۰ گرم پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ( gruyere cheese )

فلفل سیاه و جوز هندی کمی و اندکی نمک

طرز تهیه :

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم .

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .

ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .

در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود .

داغ داغ بخوریید .