شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
بیسکوئیت ترد توت فرنگی
تعداد: ۸ عدد
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت
مواد لازم
۱.۵ پیمانه آرد سفید
¼ پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ پیمانه نمک
¼ جوش شیرین
۱/۳ پیمانه کره
یک عدد تخم مرغ، هم زده
نصف پیمانه خامه صبحانه
۲ قاشق غذاخوری شیر
۵ پیمانه توت فرنگی خرد شده
خامه پف کرده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، ¼ پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. با کمک همزن دستی قالب کره را خرد کنید. در یک کاسه کوچک تر، تخم مرغ، خامه صبحانه و شیر را با هم مخلوط کنید. آن را به مخلوط آرد اضافه کنید و با کمک چنگال هم بزنید.
۲. خمیر را با قاشق روی سینی چرب شده فر با فاصله بگذارید. حدود ۸ تکه به دست می آید. باید آن را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. پس از پخت از فر خارج کنید تا خنک شود.
۳. در همین فاصله، ۴ پیمانه توت فرنگی را با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. با کمک گوشت کوب یا پورهساز، آنها را پوره کنید و کنار بگذارید. برای سرو، بیسکوئیت ها از وسط نصف کنید. روی یک نیمه، خامه پف کرده و توت فرنگ له شده بریزید و دوباره تکه دیگر بیسکوئیت را روی آن قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم بنیامین نتانیاهو مجلس نیکا شاکرمی جمهوری اسلامی ایران
سیل ایران تهران هواشناسی شهرداری تهران باران آتش سوزی سازمان هواشناسی یسنا پلیس زلزله فضای مجازی
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم چین حقوق بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو دلار بانک مرکزی ارز
صدا و سیما سوئد ایتالیا مهران غفوریان رضا عطاران ساواک تلویزیون موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون چای