شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

بیسکوئیت ترد توت فرنگی


بیسکوئیت ترد توت فرنگی

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، ¼ پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

تعداد: ۸ عدد

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۲ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

۱.۵ پیمانه آرد سفید

¼ پیمانه شکر

یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

¼ پیمانه نمک

¼ جوش شیرین

۱/۳ پیمانه کره

یک عدد تخم مرغ، هم زده

نصف پیمانه خامه صبحانه

۲ قاشق غذاخوری شیر

۵ پیمانه توت فرنگی خرد شده

خامه پف کرده

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، ¼ پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. با کمک همزن دستی قالب کره را خرد کنید. در یک کاسه کوچک تر، تخم مرغ، خامه صبحانه و شیر را با هم مخلوط کنید. آن را به مخلوط آرد اضافه کنید و با کمک چنگال هم بزنید.

۲. خمیر را با قاشق روی سینی چرب شده فر با فاصله بگذارید. حدود ۸ تکه به دست می آید. باید آن را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. پس از پخت از فر خارج کنید تا خنک شود.

۳. در همین فاصله، ۴ پیمانه توت فرنگی را با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. با کمک گوشت کوب یا پوره‌‌ساز، آنها را پوره کنید و کنار بگذارید. برای سرو، بیسکوئیت ها از وسط نصف کنید. روی یک نیمه، خامه پف کرده و توت فرنگ له شده بریزید و دوباره تکه دیگر بیسکوئیت را روی آن قرار دهید.