سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا

سس ترش و شیرین مخصوص کوفته قلقلی


سس ترش و شیرین مخصوص کوفته قلقلی

● مواد لازم برای تهیه ۶۰ عدد کوفته:
▪ کنسرو آناناس: یک قوطی
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای): ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
▪ سرکه سیب: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس سویا: …

مواد لازم برای تهیه ۶۰ عدد کوفته:

کنسرو آناناس:

یک قوطی

کره:

۲ قاشق غذاخوری

شکر (ترجیحا قهوه ای):

۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت:

یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب:

۲ قاشق غذاخوری

سس سویا:

یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:

نصف قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای (سبز، نارنجی یا قرمز):

۲ عدد

گوشت قلقلی شده:

۶۰ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کنسرو آناناس را از صافی رد کنید و آب به دست آمده را با کره، شکر، آردذرت، سرکه، سس سویا و زنجبیل مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس، تکه های آناناس، تکه های فلفل دلمه ای و کوفته ها را در ظرف پیرکس بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

ارزش غذایی هر یک عدد کوفته با سس:

کالری:

۴۵

چربی:

۲.۵ گرم

کلسترول:

۱۵ میلی گرم

سدیم:

۴۵ میلی گرم

کربوهیدرات:

۳ گرم

پروتئین:

۳ گرم