یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا نوع اول


لازانیا  :  ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
سس مایونز  :  ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
توضیح آنکه خمیر …

لازانیا  :  ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم

پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم

سس مایونز  :  ۱ فنجان

رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری

نمک  :   قدری

فلفل  :   قدری

توضیح آنکه خمیر لازانیا به‌طور آماده در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد خمیری است تقریباً پهن به عرض و طول ده سانتی‌متر که ممکن است به رنگ‌های سبز و صورتی و سفید آماده باشد.

ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته لارانیا ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب لازانیا را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز لازانیا کاملاً نرم شود و زیاد له نشود لازانیا را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم بر روی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.

در صورتی‌که بخواهیم لازانیا را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می‌ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.

پیاز سرخ شده را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.

سپس در در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا و یک ردیف گوشت و روی گوشت باز یک ردیف لازانیا می‌ریزیم، سس گوجه فرنگی را روی آن می‌دهیم و پنیر را رویش می‌پاشیم و ظرف را روی پنجره آخر فری که قبلاً گرم کرده‌ایم به‌طرف بالا با حرارت ۴۵۰ درجه به مدت نیم‌ساعت قرار می‌دهیم تا روی آن کمی برشته شود.