دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

هل ملکه ادویه ها


هل ملکه ادویه ها

هل معروف به ملکه ادویه ها بومی کشور هند است و خاصیت فراوانی دارد. بررسی ها ثابت کرده، هل منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین، روغن فرار(Volatile)، فیبر، کلسیم، آهن و فسفر است. در این مطلب از …

هل معروف به ملکه ادویه ها بومی کشور هند است و خاصیت فراوانی دارد. بررسی ها ثابت کرده، هل منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین، روغن فرار(Volatile)، فیبر، کلسیم، آهن و فسفر است. در این مطلب از «Health mad» به چند خاصیت این گیاه اشاره خواهیم کرد.

ماساژ با روغن هل، تنش های عضلانی را تسکین می دهد.

هل برای درمان اختلالات گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد و سوزش سردل و نفخ را تسکین می دهد.

این ادویه اشتهاآور است.

هل، زنجبیل، گشنیز و میخک آسیاب شده، داروی موثری برای رفع مشکلات گوارشی است.

جویدن دانه هل برای مدتی، باکتری های بوزا را از بین برده و در نتیجه بوی نامطبوع دهان را برطرف می کند.

غرغره روزانه دم کرده هل و دارچین از عفونت های باکتریایی مانند گلودرد و آنفلوآنزا پیش گیری می کند.

چای حاوی هل، افسردگی، حالت تهوع، سردرد به علت سوء هاضمه و بیماری های ریوی را درمان می کند علاوه بر این در دفع سموم به علت مصرف بیش از حد کافئین کمک می کند.

از انقباض عضلانی و تشنج پیش گیری می کند.

برای رفع سردرد، مخلوط آب و پودر هل را به پیشانی خود بمالید.

به هنگام قرارگرفتن زیر نور شدید خورشید و برای جلوگیری از حمله سکته مغزی هل بجوید.

مایه تهیه شده از پودر هل و عسل، آسم و سیاه سرفه را درمان می کند.

در تحریک و ایجاد تعادل در ترشح اسید معده مفید است.

عفونت های دندان و لثه را درمان می کند.

هل مجرای تنفسی را گرم می کند و گردش خون در ریه ها را افزایش می دهد.