سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
استفاده از اسیدها
با استفاده از اسیدهای غیر مضر اسیداستیک (سرکه) اسید لاکتیک میتوان مدت نگهداری مواد غذائی را طولانیتر نمود گرچه این اسیدها قادر به از بین بردن میکروارگانیسمها نیستند ولی توانائی اثر را دارند که از فعالیت میکروارگانیسمها جلوگیری نمایند.
بهطور معمول طول مدت نگهداری سبزیجات و میوهجات با استفاده از سرکه و شیر و خیار شور را با یاری گرفتن از اسیدلاکتیک افزایش میدهند علاوه بر آن میتوان از سرکه جهت افزایش طول مدت سالم ماندن ماهی و گوشت نیز استفاده نمود ولی چنین غذاهائی شکل و ماهیت اصلی خود را از دست داده و جزء خوراکهای تازه بهشمار نمیآیند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد تبریز دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی تعطیلی مدارس هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه شهرداری تهران سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد رئیس جمهور ترکیه روسیه اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت