چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
عدسی گندم
![عدسی گندم](/web/imgs/16/11/wv1az1.jpeg)
مواد لازم:
عدس : یک پیمانه
گندم : یک دوم پیمانه
عصاره گوشت آماده : یک عدد
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
عدس را با آب کاملا بپزید. گندم را با عصاره گوشت و آب کاملا پخته تا له شود سپس با مخلوط کن آن را مخلوط کرده تا یکدست شود. حالا به عدسی اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با هم مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ارزش غذایی:
عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.
فوت آشپزی :
عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شود و هم از نفخ جلوگیری کند.
پیشنهاد من :
بهتر است این صبحانه با عسل و دارچین سرو شود. این ترکیب عدسی گندم را بسیار خوشمزه خواهد کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست