سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

خورشت‌ آلو اسفناج‌


● مواد لازم‌:
▪ آلو: ۱۵۰ گرم‌
▪ اسفناج‌: یك‌ كیلو
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو
▪ پیاز: یك‌ عدد
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌ را قطعه‌ قطعه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیازكمی‌ …

مواد لازم‌:

آلو:

۱۵۰ گرم‌

اسفناج‌:

یك‌ كیلو

گوشت‌:

نیم‌ كیلو

پیاز:

یك‌ عدد

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا گوشت‌ را قطعه‌ قطعه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیازكمی‌ تفت‌ دهید. سپس‌ كمی‌ آب‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنیدو بگذارید نیم‌پز شود. پس‌ از آن‌ اسفناج‌ را هم‌كمی‌ تفت‌ دهید و به‌ همراه‌ آلو به‌ گوشت‌ اضافه‌كنید و بگذارید خورشت‌تان‌ جا بیفتد.