چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
از پیش بینی های جالب بیل گیتس در مورد سلامت و محیط زیست خبر دارید
هفت پیش بینی بیل گیتس در مورد آینده جهانبه گزارش اینپیا، بیل گیتس که در عین حال ثروتمند ترین فرد دنیا است، کارهای بشردوستانه زیادی نیز انجام می دهد. او روزی چشم از جهان فرو خواهد بست، اما ایده هایش دنیا را در بر خواهد گرفت و با تمام وجود، او را در زندگی خود حس خواهیم کرد. پیش بینی های قبلی بیل گیتس این بود که تعداد گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی افزایش پیدا خواهد کرد و اکنون شواهد نشان می دهد که پیش بینی های جدید او نیز به حقیقت خواهد پیوست.
آفریقا در تامین غذا خودکفا خواهد شد
در سال ۲۰۱۵ بیل گیتس پیش بینی کرده بود که بهره وری کشاورزی آفریقا تا سال ۲۰۳۰ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و کل قاره ی آفریقا از نظر تولید غذا خودکفا خواهد شد. در حال حاضر این قاره سالانه ۵۰ میلیارد دلار واردات مواد غذایی دارد در حالی که ۷۰ درصد ساکنان کشورهای جنوب صحرای آفریقا، کشاورز هستند.
براساس پیش بینی بیل گیتس، نوآوری هایی که در بخش کشاورزی خواهند شد، وابستگی غذایی آفریقا را تا ۱۵ سال دیگر از بین خواهد برد. امروزه در سراسر جهان از کودهایی استفاده می شود که عملکرد بهتری دارند و محصولات کشاورزی مقاوم در برابر آفات گوناگون و خشکسالی، پرورش داده می شوند. کشاورزان آفریقایی با دسترسی به این تجهیزات و فناوری ها می توانند تولید سالانه خود را به ۲ برابر برسانند.
بانکداری همراه زندگی افراد فقیر را متحول خواهد کرد
به دلیل اینکه در کشورهای آفریقا امرار معاش کار بسیار دشواری است، مردم معمولا برای پرداخت هزینه های مورد نیاز برای هزینه های بهداشت و سلامت، غذا، تحصیلات و تعمیرات با مشکلات زیادی مواجه هستند.
به اعتقاد بیل گیتس، تمام این مشکلات به علت ضعیف بودن زیرساخت های بانکداری است. سرویس های مالی مانند M-PESA خدماتی را ارایه می دهند که دسترسی افراد به حساب های بانکی دیجیتالی در کشورهایی مثل کنیا و اوگاندا را فراهم کنند. بیل گیتس در سال ۲۰۱۵ پیش بینی کرده بود که تا سال ۲۰۳۰، ۲ میلیارد نفر از جمعیت جهان که امروزه دارای حساب بانکی نیستند، می توانند پول های خود را از طریق این حساب های دیجیتالی ذخیره کرده و مبالغ مختلفی را به راحتی با گوشی های خود پرداخت کنند. همچنین این شرکت ها برای افزایش سطح زندگی مردم می توانند خدمات دیگری را از ایجاد سپرده تا تامین اعتبار برای شرکت ها، ارایه دهند.
تقریبا کشور فقیری وجود نخواهد داشت
در سال ۲۰۱۴ بیل گیتس پیش بینی کرده بود که در صورت تداوم کمک های خارجی به کشورهای فقیر تا سال ۲۰۳۵ هیچ کشور فقیری وجود نخواهد داشت. از زمان روی کار آمدن ترامپ بودجه هایی که برای کمک به کشورهای فقیر در نظر گرفته می شد، بنابه دلایل سیاسی به شدت کاهش پیدا کرده است ولی او همچنان به تاثیر این بودجه ها امیدوار است.
براساس اطلاعاتی که از طرف بانک جهانی اعلام شده است، بیل گیتس، کشورهایی را که درآمد روزانه ی آنها کمتر از ۱.۹۰ دلار است، فقیر دانسته که با این حساب ۳۵ کشور دنیا در چنین وصعیتی قرار دارند. او می گوید در آینده درآمد تقریبا همه ی کشورها به حدی خواهد رسید که امروزه آن را متوسط به پایین می نامیم. این کشورها در زمینه های مختلفی از کشورهای ثروتمند و پیشرفته الگوبرداری خواهند کرد و از نوآوری هایی مانند بذرهای بهتر، واکسیناسیون و انقلاب دیجیتالی بهره مند خواهند شد.
بیوتروریسم جان میلیون ها نفر را خواهد گرفت
بیل گیتس در ماه فوریه در کنفرانسی در مونیخ آلمان اعلام کرد که عامل بیماری زای منتشر شده در هوا ترکیبی از ویروس آنفولانزا و آبله است که به صورت عمد و غیراخلاقی در هوا توسط بیوتروریست ها منتشر می شود. اپیدمیولوژیست ها (متخصصانی که در مورد نحوه انتشار بیماری ها و عوامل بیماری زا در نژادهای مختلف، مطالعه می کنند) معتقدند احتمال اینکه چنین فاجعه ای ۱۰ تا ۱۵ سال آینده در جهان رخ دهد بسیار بالا است.
در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد، هر ساله ۳۳ میلیون نفر کشته خواهند شد. بنیاد بیل و ملیندا گیتس اخیرا اتحادیه ای را راه اندازی کرده اند تا از طریق توسعه ی واکسن های مختلف، از شیوع بیماری های واگیردار جلوگیری کنند.
انسان به یک منبع انرژی پاک دست خواهد یافت
یکی از پیش بینی های امیدوارکننده ی بیل گیتس در سال ۲۰۱۶، این بود که تا سال ۲۰۳۰، انرژی باد، خورشید و سایر انرژی های تجدیدپذیر، بیشترین بخش انرژی جهان را تامین خواهند کرد. او می گوید: یکی از بزرگترین چالش های ما، تامین انرژی مورد نیاز مردم است. این چالش فراتر از تصور مردم است اما انرژی های تجدیدپذیر فرصتی هستند که باید از آنها بهره برد.
بیشتر کشورهایی که گیتس به آنها سفر کرده است، از آب سالم یا برق برخوردار نیستند. وضعیت زندگی مردم در این کشورها به قدری وخیم است که شب ها نمی توانند خانه های خود را گرم کرده و روشنایی منازل خود را تامین کنند، حتی توانایی تاسیس مراکز درمانی را نیز ندارند. گیتس می گوید اگر جهان بتواند به یک منبع انرژی پاک و ارزان دست پیدا کند، معضل تغییرات اقلیمی از بین خواهد رفت و زندگی میلیون ها فقیر در سرتاسر جهان دگرگون خواهد شد.
مشاغل زیادی به علت اتوماسیون از بین خواهند رفت
گیتس می گوید تا ۲۰ سال آینده انسان ها از انبارها و کارخانه های جهان اخراج می شوند و ربات ها جایگزین کارگران خواهد شد. ربات ها این توانایی را دارند که سریعا گسترش پیدا کنند و همان وظایفی را که نیروی انسانی قبلا انجام می دادند، با دقت کامل انجام دهند. ربات ها مزایای زیادی نسبت به انسان دارند؛ ربات ها نمی خوابند، نیازی به بیمه های درمانی ندارند و به تعطیلات هم نمی روند. همه این موارد کارفرمایان را خوشحال می کنند.
او معتقد است این جایگزنی به نسبت روندی که خواهد داشت، باعث از بین رفتن هزاران شغل و یا حتی میلیون ها شغل خواهد شد. طبق گفته ی بیل گیتس، در حال حاضر کارگری که در کارخانه کار می کند، باید قسمتی از حقوقش را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کند. اگر قرار باشد رباتی جایگزین او شود، صاحب کارخانه باید به همان میزان که کارگر مالیات می داد، به دولت مالیات بدهد.
فلج اطفال به طور کامل ریشه کن خواهد شد
جدیدترین آمار ارایه شده در سال ۲۰۱۶، نشان داد که فقط ۳۷ مورد بیماری فلج اطفال در جهان گزارش شده است، درحالی که در دهه ۱۹۸۰، نزدیک به ۴۰۰ مورد ابتلا به این بیماری گزارش شده بود. براساس آخرین اطلاعات گزارش شده، هم اکنون تنها چند صد نفر در جهان به این بیماری مبتلا هستند که بیل گیتس امیدوار است که فلج اطفال بعد از آبله، دومین بیماری خواهد بود که به طور کامل نابود خواهد شد. در سال ۲۰۱۳ گیتس اعلام کرد که اعضای جامعه جهانی فلج اطفال، در حال انجام مراحل پایانی برنامه ای با جزییات کامل هستند.
در صورت اجرایی شدن این برنامه، تا 6 سال دیگر این بیماری که زمانی سالانه ۴۰۰ هزار کودک را معلول می کرد، ریشه کن خواهد شد.
منبع: businessinsider
ترجمه: سایت زومیت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست