شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

نگذارید اسیدی شوید


نگذارید اسیدی شوید

به این ترتیب، نه تنها چربی بیشتری در بدن ذخیره می‌شود بلکه ممکن است در آینده خطر ابتلا به سرطان و پوکی استخوان هم افزایش پیدا کند. دانشمندان معتقدند، افزایش سطح اسید بدن یکی …

به این ترتیب، نه تنها چربی بیشتری در بدن ذخیره می‌شود بلکه ممکن است در آینده خطر ابتلا به سرطان و پوکی استخوان هم افزایش پیدا کند. دانشمندان معتقدند، افزایش سطح اسید بدن یکی از دلایل شایع بروز بیماری‌ها در انسان است اما می‌توان با انتخاب رژیم غذایی درست این اثر را تا حدی خنثی کرد. برای مثال افرادی که به‌طور مرتب سبزی، میوه و غلات مصرف می‌کنند، می‌توانند میزان این اسید را کاهش دهند و بر عکس غذاهایی مانند گوشت، لبنیات، شکر، آرد و پاستا به افزایش میزان اسید در بدن کمک می‌کنند. برای آن‌که هورمون‌ها و آنزیم‌های بدن بتوانند وظیفه خود را به خوبی انجام دهند، باید میزان مواد اسیدی و قلیایی به حالت تعادل برسد.

البته این بدان معنا نیست که شما به‌طور کامل خوردن گوشت یا پنیر را کنار بگذارید بلکه باید سعی کنید، تعادل غذایی را در رژیم غذایی خود رعایت کنید. در غیر این صورت اولین جایی که در بدن دچار آسیب دیدگی خواهد شد، استخوان‌ها هستند.زمانی که مقدار اسید بدن افزایش پیدا می‌کند، بدن مجبور است برای حفظ تعادل، اقدام به تولید مواد قلیایی کند. یکی از مهم‌ترین منابع تامین این مواد نمک‌هایی هستند که در داخل استخوان بدن قرار گرفته‌اند، به این ترتیب بعد از طی چند سال استخوان‌ها به تدریج ضعیف‌تر خواهند شد. سرعت از دست رفتن بافت‌های استخوانی در افرادی که رژیم‌های غذایی سرشار از گوشت و مواد لبنی مصرف می‌کنند تا ۱۹ درصد بیشتر است.

ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی