دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

اسلایس شکلات


اسلایس شکلات

● مواد مورد نیاز:
▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛
▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛
▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛
▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛
▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس …

مواد مورد نیاز:

مارش مالا سفید:

۲۰۰ گرم؛

آب:

۱ قاشق سوپخوری؛

کره خرد شده:

۹۰ گرم؛

شکلات سیاه خرد شده:

۲۰۰ گرم؛

بیسکویت ساده خرد شده:

۱۲۵ گرم؛

گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره):

۱۲۵ گرم؛

فندق تست شده نیمه شده:

۷۵ گرم؛

گردو:

۵۰ گرم؛

شکلات سیاه ذوب شده (اضافی):

۲۰۰ گرم؛

کره ذوب شده (اضافی):

۶۰ گرم.

طرز تهیه:

۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا شکلات نیز ذوب شود.

بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببرید.

گلریز کاوه