یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
ایمپلنت چیست
ایمپلنت، میلهای از جنس تیتانیوم است که داخل استخوان فک در ناحیه دندان از دست رفته کار گذاشته میشود. در دندانپزشکی، ایمپلنت دندانی است که مدلهای زیادی از آن اکنون در کشور ما رایج شده است. نتایج آزمایشات ثابت کرده که ایمپلنت، در طولانیمدت میتواند جایگزین دندان شود. البته بهترین ایمپلنت طبیعتا دندانهای خود ماست.
تلاش جامعه دندانپزشکی این است که دندانهای طبیعی سالم بماند. البته در شرایط خاص و در صورت ابتلا به بیماریهای لثه که باعث از بین رفتن دندانها میشود، ناگزیر به انتخاب این روش هستیم.
این میله پس از مدتی، حدود شش هفته تا شش ماه، بر حسب نوع بستر استخوانی و نوع ایمپلنت، به فک جوش میخورد و میتوان روی آن دندان گذاشت.
جراحی ایمپلنت با بیحسی موضعی و داخل مطب انجام میشود و عارضه خاصی ایجاد نمیکند. متأسفانه در گذشته پلاکها و یکدست کامل دندان مصنوعی که موجود بود، مشکلات بسیاری را برای افراد به وجود میآورد.
یکی از مزیتهای ایمپلنت، کمک به زیبایی و حتی تکلم افراد است.
این سوال پیش میآید که آیا در یکسری بیماریهای خاص، ایمپلنت یک گزینه مطلوب درمانی به حساب میآید؟ باید بگوییم که در ۹۵ تا ۹۸ درصد موارد، کاشت ایمپلنت با موفقیت انجام میشود.
نگهداریهای پس از ایمپلنت
باید توجه داشت که در استفاده از ایمپلنت، مراقبتهای بیشتری باید صورت گیرد و در حفظ استخوان نگاهدارندهای که برای کاشت ایمپلنت لازم است، باید بسیار دقت کرد. پس از قراردادن ایمپلنت، رعایت بهداشت باید به دقت انجام شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست