شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
کتلـت نخـود
مواد لازم برای ۲۰ کتلت:
نخود پخته: ۴۰۰ گرم
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط: یک عدد، ساطوری
پودر زیره سبز: ۲ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
جعفری و شوید ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو: یک عدد
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله غذاساز یا گوشتکوب برقی خمیر کنید.
۲- پیاز ساطوری، ادویهجات، شوید، جعفری و پوست لیموی رنده شده را به مایه نخود اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۳ - اگر مایه به دست آمده شل بود، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و آن را به شکل کتلت درآورید. کتلتها را در آرد غلتانده و حداقل نیمساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
۴ - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کتلتها را ۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود. این غذا را بانان، لیموترش، پیاز جعفری، ماست طعمدار یا سس سفید یا قرمز سرو کنید.
نکته
برای جلوگیری از نفخ احتمالی، نخود را حداقل یک شبانهروز خیسانده، سپس آن را بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست