چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

برگر سینه مرغ


برگر سینه مرغ

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ سینه مرغ : ۲ عدد، هر کدام حدود ۳۰۰ گرم
▪ روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
▪ سس خردل: ۳ قاشق غذاخوری
▪ سرکه سفید: ۴ قاشق غذاخوری
▪ پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
▪ کلم سفید: ۲ پیمانه، …

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ :

۲ عدد، هر کدام حدود ۳۰۰ گرم

روغن مایع:

۱/۴ پیمانه

سس خردل:

۳ قاشق غذاخوری

سرکه سفید:

۴ قاشق غذاخوری

پودر آویشن:

۱ قاشق چایخوری

کلم سفید:

۲ پیمانه، خلالی

پیازچه:

۳ عدد ساطوری

فلفل دلمه‌ای رنگی، خلالی:

۱ عدد

نان همبرگر:

۴ عدد

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه

هر سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنید. در یک کاسه ۳ قاشق غذاخوری روغن، ۲ قاشق غذاخوری خردل و یک قاشق غذاخوری سرکه و آویشن را با ۴/۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

۳۰ دقیقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقیمانده را با شکر مخلوط کرده و روی مخلوط کلم، فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه بریزید و کاملاً مخلوط کنید.

یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط هر طرف مرغ‌ها را ۵ دقیقه سرخ کنید.

تکه‌های مرغ را روی نان قرار داده و سالاد کلم را روی آن ریخته و سرو کنید.

توصیه سر آشپز

جمعه روز تنبلی است و در روز تنبلی آیا آشپزی می‌کنند؟ غذایی سریع‌تر از این سراغ نداشتیم. مرغ را در مایه بخوابانید. به کارهای خود برسید، غذا آماده است.

توصیه های ویژه

هرچه تکه‌های مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر می‌شوند، بنابراین می‌توانید آنها را از شب قبل آماده کنید.

پیشنهاد می‌شود که برگر‌ها را روی ذغال یا در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه گریل کنید.



همچنین مشاهده کنید