پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

پسته موجب تسكین درد كبد می شود


پسته به علت داشتن مواد غذایی مفید از اهمیت خاصی برخوردار است به طوری كه هر كدام از این مواد در نوبه خود اثر مفیدی در فعالیت سلول ها و متابولیسم بدن دارد. به عنوان مثال در یك كیلوگرم …

پسته به علت داشتن مواد غذایی مفید از اهمیت خاصی برخوردار است به طوری كه هر كدام از این مواد در نوبه خود اثر مفیدی در فعالیت سلول ها و متابولیسم بدن دارد. به عنوان مثال در یك كیلوگرم پسته حدود ۵/۳ گرم فسفر وجود دارد و به خاطر همین است كه پسته در فعالیت، قدرت و نیروی تولید مثل اثر بسزایی دارد و همچنین حدود ۹۰/۵ گرم كلسیم در این میوه خشك وجود دارد كه در ساختمان استخوان ها، خون و عضلات بدن نقش مفیدی دارد.

جویدن مغز پسته دندان ها را تقویت می كند و موجب خوشبو شدن دندان ها و لثه ها می شود و همچنین جوش های داخل دهان را از بین می برد. پسته در درمان سرفه، خفقان، ناراحتی های قلبی و سردی كبد نقش مفیدی دارد. مغز پسته پوست معده را زبر كرده و روده ها را پاك می كند و از سكسكه، اسهال و عطش جلوگیری می كند.

پسته به علت داشتن ویتامین های آ.ب.ب ۲.ث و موادی نظیر پتاسیم و منیزیم و آهن احتیاجات بدن و خون را تامین می كند و به علاوه به علت داشتن چربی بر ارزش غذایی آن افزوده شده و علاوه بر خوش طعم شدن باعث شده است كه پسته به تنهایی غذایی كامل باشد. این آجیل موجب باز شدن كیسه صفرا و تسكین درد كبد و مانع گرفتگی كبد می شود. پسته نسبت به سایر آجیل ها این خاصیت را دارا می باشد كه در معده تولید نفخ نمی كند و حتی از پیچش آن جلوگیری می كند. اشخاصی كه به ضعف و نارسایی كبد، نقرس، دیابت و ناراحتی كلیه مبتلا می باشند مجاز به مصرف آن نمی باشند زیرا موجب شدت بیماری می شود. مصرف پسته نارسیده موجب اسهال شده و زیاده روی در مصرف روغن پسته موجب اسیدی شدن خون و نفخ شكم و خراش پوست می شود.