سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌ و كیك‌


در تهیه‌ شیرینی‌ها و كیك‌ها كه‌ در منزل‌ پخته‌ وآماده‌ می‌شود نكاتی‌ را باید توجه‌ داشت‌ و درصورت‌ بی‌ احتیاطی‌ و نبودن‌ تجربه‌ كافی‌ ممكن‌است‌ یكی‌ دوبار، نتیجه‌ مطلوب‌ …

در تهیه‌ شیرینی‌ها و كیك‌ها كه‌ در منزل‌ پخته‌ وآماده‌ می‌شود نكاتی‌ را باید توجه‌ داشت‌ و درصورت‌ بی‌ احتیاطی‌ و نبودن‌ تجربه‌ كافی‌ ممكن‌است‌ یكی‌ دوبار، نتیجه‌ مطلوب‌ به‌ دست‌ نیاید وكیك‌ مورد نظر خراب‌ شود، به‌ هیچ‌ وجه‌ مایوس‌ وناراحت‌ نباشید چون‌ با كمی‌ دقت‌ و حوصله‌،موفقیت‌ حتمی‌ است‌ .

نكاتی‌ مهم‌ در مورد شیرینی‌ و كیك‌:

نوع‌ مواد را باید همیشه‌ از بهترین‌ اجناس‌انتخاب‌ نموده‌ و كاملا مرغوب‌ و بدون‌ عیب‌ باشد.

نوع‌ موادی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ شیرینی‌جات‌ یاكیك‌ بوده‌ باید به‌ دقت‌ اندازه‌گیری‌ شود و به‌ طورصحیح‌ انتخاب‌ گردد.

مواد اصلی‌ كیك‌ها و شیرینی‌ها را آرد،روغن‌، تخم‌ مرغ‌ و پودر قند و... تشكیل‌ می‌دهد،استفاده‌ از كره‌ طعم‌ شیرینی‌ را به‌ نحو عالی‌خوشمزه‌ می‌نماید.

توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ پس‌ از تهیه‌ كیك‌ وقرار دادن‌ در فر، قبل‌ از اینكه‌ زمان‌ معین‌ سپری‌شود نباید در فر را باز كرد و پس‌ از اینكه‌ آماده‌شد، از فر خارج‌ كرده‌، كمی‌ باید صبر كرد تا قالب‌كیك‌ خنك‌ شده‌ آن‌ گاه‌ در ظرف‌ مورد نظربرگردانده‌ شود.

برای‌ تزیین‌ انواع‌ كیك‌ها می‌توانیم‌ به‌دلخواه‌ روی‌ آن‌ را با كرم‌های‌ مختلف‌ و یا با خامه‌و قند ساییده‌ تزیین‌ نماییم‌ و می‌توان‌ از حبه‌های‌انگور، گیلاس‌، آلبالو و... برای‌ تزیین‌ روی‌ كیك‌استفاده‌ نمود.

برای‌ اینكه‌ بدانیم‌ كیك‌ آماده‌ است‌ یا نه‌پس‌ از اتمام‌ وقت‌ معین‌ در فر را باز كرده‌، باچنگال‌ یا وسیله‌ دیگر در كیك‌ فرو می‌بریم‌. درصورتی‌ كه‌ كیك‌ پخته‌ و آماده‌ شده‌ باشد مایه‌سفت‌ شده‌ به‌ چنگال‌ نمی‌چسبد و همین‌ آزمایش‌دلیل‌ بر برشته‌ شدن‌ كیك‌ می‌باشد.

برای‌ اینكه‌ كیك‌ خوب‌ پف‌ كند باید سفیده‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌، جداگانه‌ و خوب‌ زده‌ شوند و درآخر كار هم‌ كه‌ آرد را اضافه‌ می‌كنید، نباید زیادمواد را هم‌ بزنید. با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یك‌جهت‌ مخلوط كنید تاپف‌ سفیده‌ نخوابد.

قبل‌ از اینكه‌ كیك‌ را داخل‌ فر قرار دهیدسعی‌ كنید مدتی‌ قبل‌ فر را روشن‌ كنید تا كاملاآماده‌ باشد.

بهتر است‌ قبل‌ از استفاده‌ از آرد آن‌ رادوبار الك‌ كنید.