دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
ذرت کاراملی
مواد لازم :
پاپ کرن خرد شده:
۷ تا ۸ فنجان
شکر قهوهای:
سهچهارم فنجان
کره:
۶ قاشق غذاخوری
شیره ذرت:
۳ قاشق غذاخوری
جوششیرین:
یکچهارم قاشق مرباخوری
وانیل:
به میزان لازم
روش تهیه :
تکههای پف نکرده ذرت را از پاپ کرنها جدا کرده و پاپ کرنها را در سینی فر بریزید؛ تا مخلوط کارامل را آماده میکنید ذرتها را در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شوند. تکه بزرگ فویلی را ببرید و روی آن را با کره چرب کنید. شکر قهوهای، کره و شیره ذرت را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش آورید و ۵ دقیقه بدون همزدن بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید، جوششیرین و وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را روی ذرتها بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا آغشته شوند. ۱۵ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید و بهم بزنید. ۵ دقیقه صبر کنید، مخلوط را روی فویل پهن کرده و در یخچال خنک کنید. این ذرت را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. (۷ نفر)
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست