دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

ذرت کاراملی


ذرت کاراملی

● مواد لازم :
▪ پاپ کرن خرد شده: ۷ تا ۸ فنجان
▪ شکر قهوه‌ای: سه‌چهارم فنجان
▪ کره: ۶ قاشق غذاخوری
▪ شیره ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
▪ جوش‌شیرین: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
▪ وانیل: به میزان لازم

● …

مواد لازم :

پاپ کرن خرد شده:

۷ تا ۸ فنجان

شکر قهوه‌ای:

سه‌چهارم فنجان

کره:

۶ قاشق غذاخوری

شیره ذرت:

۳ قاشق غذاخوری

جوش‌شیرین:

یک‌چهارم قاشق مرباخوری

وانیل:

به میزان لازم

روش تهیه :

تکه‌های پف نکرده ذرت را از پاپ کرن‌ها جدا کرده و پاپ کرن‌ها را در سینی فر بریزید؛ تا مخلوط‌ کارامل را آماده می‌کنید ذرت‌ها را در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شوند. تکه بزرگ فویلی را ببرید و روی آن را با کره چرب کنید. شکر قهوه‌ای، کره و شیره ذرت را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش آورید و ۵ دقیقه بدون هم‌زدن بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید، جوش‌شیرین و وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را روی ذرت‌ها بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا آغشته شوند. ۱۵ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید و بهم بزنید. ۵ دقیقه صبر کنید، مخلوط را روی فویل پهن کرده و در یخچال خنک کنید. این ذرت را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. (۷ نفر)

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir