پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

۵‌ غذای طبیعی برای زنان


۵‌ غذای طبیعی برای زنان

غذاهای ارگانیک به انواع مواد غذایی گفته می‌شود که در کشت و تهیه آنها از کود شیمیایی و هورمون استفاده نمی‌شود. فواید این مواد غذایی نسبت به انواع عادی آن بیشتر است. پنج ماده غذایی …

غذاهای ارگانیک به انواع مواد غذایی گفته می‌شود که در کشت و تهیه آنها از کود شیمیایی و هورمون استفاده نمی‌شود. فواید این مواد غذایی نسبت به انواع عادی آن بیشتر است. پنج ماده غذایی زیر از این دسته هستند.

ماست:

بسیاری از زنان تمایلی به نوشیدن شیر ندارند. برای این دسته از زنان ماست جایگزین مناسبی به شمار می‌رود. خصوصاً ماست‌های آلی که بدون استفاده از هورمون‌های افزودنی و آنتی‌بیوتیک‌ها تهیه شده و دارای سطح بالاتری از امگا۳ هستند.

سالاد:

کاهوهای رایج و در دسترس، اغلب حاوی مقادیر زیادی سموم مصنوعی و آفت‌کش هستند. استفاده از سبزیجات آلی فواید بسیاری را در بر دارد و میزان آنتی‌اکسیدان موجود در آنها بطور میانگین ۲۵درصد بیشتر از سبزیجات عادی است.

سیب:

سیب‌های موجود در بازار اکثراً حاوی سموم و آفت‌کش‌هایی هستند که اثر آنها حتی پس از شست‌وشو و جداشدن پوست نیز از بین نمی‌رود. از این رو توصیه می‌شود زنان روزانه یک عدد سیب ارگانیک

مصرف کنند.

گوجه‌فرنگی:

گوجه‌فرنگی به روش سس قرمز مصرف زیادی دارد. این درحالی است که گوجه‌فرنگی‌های طبیعی بطور چشمگیری حاوی مقدار بیشتری لیکوپن است. لیکوپن آنتی‌اکسیدانی است که احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

گوشت طبیعی:

اسید چرب امگا۳ موجود در گوشت حیوانات تغذیه شده با علوفه‌های بدون هورمون حدود پنج برابر بیشتر از اسید چرب امگا۳ موجود در گوشت دام‌های هورمونی است.