پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
آب درمانی با خیار
با وجود اینکه خیار در فهرست میوههای پرخاصیت با ارزش غذایی بالا طبقهبندی نمیشود اما نمیتوان وجود مقادیری از ویتامین و مواد معدنی را در آن نادیده گرفت.
خیار حاوی مقدار کمی فیبر، املاح و ویتامین به ویژه ویتامینC است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدود ۶ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند.
اما مهمترین خاصیت خیار که در روزهای گرم تابستان مورد توجه قرار میگیرد، خاصیت خنکی آن است. خوردن خیار احساس طراوت و شادابی در فرد ایجاد کرده و به میزان قابل توجهی تشنگی و گرمازدگی را رفع می کند.
گفتنی است که ۹۵ درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابری میکند.
این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، توصیه میشود.
از سوی دیگر برخی پزشکان بر این باورند که خیار به کاهش فشار خون کمک میکند و از این رو مصرف آن برای افرادی که دچار پرفشاری خون هستند توصیه میشود. همچنین خیار به درمان حساسیتهای پوستی و آفتابسوختگی کمک می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست