سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

چیکن تکه


● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری
▪ سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری …

مواد لازم برای ۶ نفر:

زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری

سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری

گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری

زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری

ماست=۳ قاشق غذاخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری

سینه مرغ=۱ و ۲/۱ کیلوگرم

پیاز ورقه شده=۱ عدد بزرگ

روغن=۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تزئین=

۶ برگ کاهو

۱ عدد لیموی قاچ شده

طرز تهیه:

۱) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.

۲) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم.

۳) مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند.

۴) پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم.

۵) تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد.

۶) مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.