جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
شیرینی کرنبری و پرتقال
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
کره ۱ فنجان (نرم شده)
شکر ۱ فنجان
شکر قهوه ای ۱ فنجان
تخم مرغ [تخم مرغ] ۱ عدد
پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری (رنده شده)
وانیل نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری (تازه)
آرد ۲ و نیم فنجان
کرنبری ۱ فنجان (خشک شده)
شکلات سفید ۱ فنجان (چیپسی)
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.
۲. کره و شکر ها را در کاسه ی یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه های شکلات را اضافه کنید.
۳. با یک ملاقه ی متوسط خمیر را در سینی های آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبه های شیرینی ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.
نکته: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست