پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

خورشت مرغ و قارچ


خورشت مرغ و قارچ

● مواد لازم برای ۶ نفر :
▪ تکه های کوچک سینه مرغ بدون پوست و استخوان- ۶۰۰گرم
▪ آرد- نصف پیمانه
▪ روغن کانولا- ۲قاشق غذاخوری
▪ قارچ خرد شده- ۲۸۰گرم
▪ فلفل دلمه ای سبز بزرگ- یک عدد
▪ نمک …

مواد لازم برای ۶ نفر :

تکه های کوچک سینه مرغ بدون پوست و استخوان- ۶۰۰گرم

آرد- نصف پیمانه

روغن کانولا- ۲قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده- ۲۸۰گرم

فلفل دلمه ای سبز بزرگ- یک عدد

نمک و فلفل سیاه- کمی

آب مرغ- یک پیمانه

شیر- یک پیمانه

پیازچه خرد شده- نصف پیمانه

طرز تهیه:

تکه های مرغ را در مقداری آرد بغلتانید و بقیه آرد را کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ کنید و تکه های مرغ را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود. حرارت زیر تابه را کم کنید و بقیه روغن را به آن اضافه کنید. در این مرحله، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید نرم شود و بپزد. آب مرغ و شیر را با بقیه آرد مخلوط کنید تا یکدست شود و به قارچ اضافه کنید و در حالی که آن را هم می زنید بگذارید روی حرارت کم بپزد تا قارچ، فلفل دلمه ای و مرغ کاملا پخته شود. زیر آن را خاموش کنید و پیازچه خرد شده را به آن بیفزایید. در صورت دلخواه می توانید کمی آب لیمو را نیز به این خورشت اضافه کنید. این خورشت را می توان با نان، برنج یا پاستا سرو کرد.

ارزش غذایی هر پرس خورشت :

*کالری- ۲۶۸ *سدیم- ۴۷۰میلی گرم *چربی- ۸گرم *پتاسیم- ۵۶۲ میلی گرم *کلسترول- ۶۵میلی گرم*کربوهیدرات- ۱۵گرم *پروتئین- ۲۷گرم *فیبر- یک گرم