چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
خورش بامیه
![خورش بامیه](/web/imgs/16/11/tyyt51.jpeg)
اگر به شهرهای جنوبی ایران سفر کرده باشید، حتما یک روز از شما با خورش بامیه پذیرایی کردهاند امروز در ستون «آشپز بانو» به شما طرز تهیه این خورش را آموزش میدهیم.
مواد اولیه:
روغن مایع: ۷۰ گرم
پیاز:
یک عدد
گوشت گوسفند:
۳۵۰ گرم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
فلفل:
نصف قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی:
۴ عدد
نمک:
یک قاشق چایخوری
بامیه:
۵۰۰ گرم
زعفران:
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خردشده را در روغن ۵ دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی و گوشت را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب را افزوده و یکی، دو ساعت حرارت دهید. لیمو عمانی را اضافه کنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا بهخوبی جا بیفتد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست