جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
شکرهای یک ساله و دو ساله
شکر سفید تا دو سال در دمای اتاق قابل نگهداری است و اگر در ظرف در بسته قرار داده شود مدت نگهداری آن بسیار طولانی خواهد بود. شکر خراب نمیشود اما گاهی حالت گلوله گلوله به خود میگیرد که باید قبل از مصرف، آن را صاف کرد.
شکر قهوهای از کریستالهای شکر پوشیده شده با شربت شیره قند با طعم و رنگ طبیعی تشکیل شده است. برای نگهداری این نوع شکر باید آن را در ظروف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کرد. علاوه بر این میتوان آن را در کیسههای دردار نیز قرار داد. مدت مطلوب برای نگهداری شکر با این روشها حداکثر یکسال است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست