پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

مصرف کنندگان زولبیا و بامیه بخوانند


مصرف کنندگان زولبیا و بامیه بخوانند

▪ زولبیا و بامیه باید عطر مناسب و رنگ روشن داشته و سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.
▪ روی زولبیا و بامیه نباید ذرات سوخته شده وجود داشته باشند.
▪ زولبیا و بامیه باید …

زولبیا و بامیه باید عطر مناسب و رنگ روشن داشته و سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.

روی زولبیا و بامیه نباید ذرات سوخته شده وجود داشته باشند.

زولبیا و بامیه باید در محل خشک و خنک نگهداری شود.

این شیرینی را نباید به مدت طولانی در منزل نگهداری کرد.

زولبیا و بامیه را باید در حجم کم خریداری کرد تا در اسرع وقت مورد استفاده قرار بگیرد.

مصرف این شیرینی در وعده سحری به علت شیرینی بالای آن، قند خون را به سرعت افزایش داده و سبب ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدای روز می شود.

افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا تا حد ممکن باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کرده و درصورت تمایل بسیار کم مصرف کنند.