جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

کلوچه کره ای


کلوچه کره ای

● مواد لازم برای تهیه ۵۴ عدد کلوچه:
▪ کره نرم: سه چهارم پیمانه
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ وانیل: کمی
▪ شکرک: ۲ پیمانه
▪ …

مواد لازم برای تهیه ۵۴ عدد کلوچه:

کره نرم:

سه چهارم پیمانه

آرد:

۲ پیمانه

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

یک عدد

وانیل:

کمی

شکرک:

۲ پیمانه

آب:

کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

یک پیمانه شکر و سه چهارم پیمانه کره را با همزن مخلوط کنید تا سبک و خامه ای شود.

تخم مرغ و وانیل به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

سرعت همزن را کاهش دهید و آرد، نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.

باقی مانده یک پیمانه شکر را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. با خمیر به دست آمده ۵۴عدد توپک درست کنید، هریک را اول در کاسه آب سپس درشکر بغلتانید و با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۸ تا ۱۴دقیقه در فر بگذارید تا کنار آن قهوه ای شود.

ارزش غذایی هریک عدد کلوچه:

کالری: ۷۰

چربی: ۲.۵ گرم

پروتئین: یک گرم

کلسترول: ۱۰ میلی گرم

سدیم: ۴۰میلی گرم

کربوهیدرات: ۱۱ گرم