یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی کره بادام زمینی


شیرینی کره بادام زمینی

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۳۵۰ درجه سانتی گراد) از پیش گرم کنید. روی دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

آرد همه کاره ۱ و ۱/۴ فنجان

جوش شیرین ۳/۴ قاشق چایخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کره نصف فنجان (نرم شده)

کره بادام زمینی ۱ فنجان (خامه ای یا ترد)

شکر ۳/۴ فنجان + مقداری برای غلتاندن شیرینی ها

شکر قهوه ای نصف فنجان

تخم مرغ [تخم مرغ] ۱ عدد بزرگ

شیر [شیر] ۱ قاشق سوپخوری

وانیل ۱ قاشق چایخوری

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۳۵۰ درجه سانتی گراد) از پیش گرم کنید. روی دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.

۲. در یک کاسه ی همزنی، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را هم بزنید. کنار بگذارید.

۳. در کاسه ی یک همزن دستی کره و کره ی بادام زمینی را با هم بزنید تا نرم و یکدست و پفکی شود. انواع شکر را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند، سپس تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. و پس از آن شیر و وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

۴. در یک کاسه ی کوچک چند قاشق سوپخوری شکر بریزید تا شیرینی ها را در آن غلت دهید. با استفاده از یک ملاقه ی شیرینی پزی متوسط خمیر خود را تقسیم کنید و هر توپ را داخل شکر غلت دهید تا همه طرف آن شکری شود.

سپس داخل سینی فر قرار دهید و بگذارید جا برای پف کردن شیرینی ها موقع پختن باشد.

۵. به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید. مواظب باشید بیش از حد در فر نماند. به نظر می رسد وسط شیرینی ها کمی خام باشد اما اینطور نیست. وقتی خنک شوند خود را می گیرند.



همچنین مشاهده کنید