چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی لیمویی


شیرینی لیمویی

● مواد لازم برای ۴۰ برش
▪ ۱۵۰ گرم کره نرم
▪ ۵۵ گرم پودر قند
▪ یک چهارم لیوان آب لیمو
▪ پوست رنده شده ۲ عدد لیمو
▪ یک قاشق مرباخوری عصاره وانیل
▪ ۲۵۵ گرم آرد سفید
▪ دو قاشق غذاخوری …

مواد لازم برای ۴۰ برش

۱۵۰ گرم کره نرم

۵۵ گرم پودر قند

یک چهارم لیوان آب لیمو

پوست رنده شده ۲ عدد لیمو

یک قاشق مرباخوری عصاره وانیل

۲۵۵ گرم آرد سفید

دو قاشق غذاخوری آرد ذرت

۹۵ گرم پودر قند (اضافه)

طرز تهیه:

کره و پودر قند را به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

آب لیمو، پوست لیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.

آرد سفید و آرد ذرت الک شده را نیز به مواد بالا اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد پهن و به دو قیمت تقسیم کنید. هر کدام را در کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و روی سینی کاغذ روغنی پهن کنید.

یکی از خمیرها را از یخچال دربیاورید و به ضخامت یک سانتی متر برش بزنید و به فاصله ۵ سانتی متر روی سینی قرار دهید. شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا این که کمی طلایی شود، بپزید.

پس از پخت روی سینی قرار دهید تا خنک شود.

شیرینی ها را در پودر قند بغلتانید و بگذارید به طور کامل خنک شود.