جمعه, ۲۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 14 March, 2025
خواص هویج

هویج یكی از ریشه های مغذی است كه كمتر غذایی را به نام خود ثبت كرده. البته در بعضی استان های كشور خورش و كوكوی هویج می پزند كه خیلی همه گیر نیست. بیشتر مصرف هویج در مربا، خام یا پخته كنار خوراك ها، ترشی و البته آب هویج و هویج بستنی است. اما بدون آنكه نام آن آورده شود در خیلی از غذاها خورده می شود. این ریشه غذایی سرشار از سلولز و انواع ویتامین های A، B، C، D و E است. چربی خون را كاهش می دهد، خون را تصفیه می كند و به علت داشتن آهن برای درمان كم خونی و به خصوص عوارض آن در دوران بلوغ موثر است از طرفی خواص خلط آور و التیام بخش دارد و گرفتگی صدا را برطرف می كند. از دیگر خواص آن باید به افزایش نیروی عضلات، تقویت كلیه ها و شفاف كردن پوست اشاره كرد. همان طور كه از قدیم معروف بوده، هویج برای بینایی و به دلیل داشتن انسولین برای بیماران دیابتی هم سودمند است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست