پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

مینی لازانیای اسفناجی


مینی لازانیای اسفناجی

همه ما لازانیا را دوست داریم. ولی خوردنش کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در اینجا نحوه درست کردن مینی لازانیا را شرح می دهیم تا بدون آنکه ظاهر آن بهم بخورد، بتوانید به صورت لقمه ای آن را میل کنید.

همه ما لازانیا را دوست داریم. ولی خوردنش کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از قیافه بیفتد. در اینجا نحوه درست کردن مینی لازانیا را شرح می دهیم تا بدون آنکه ظاهر آن بهم بخورد، بتوانید به صورت لقمه ای آن را میل کنید. حتی به عنوان اشتهاآور در کنار غذاهای دیگر می توانید آن را سرو کنید.

داخل کاسه ای اسفناج و پنیر دلخواهتان را مخلوط کنید.

لازانیا را بجوشانید. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را روی هر تکه بمالید. سعی کنید مخلوط اسفناج از لبه های لازانیا فاصله داشته باشد تا هنگام پیچیده بیرون نزند.

اگر می خواهید هر لقمه آن به راحتی در دهان جا شود، آنها را به دو نیم کنید.

سپس آنها را روی سینی فر بچینید.

کمی سس پیتزا یا سس دلخواه خودتان روی هر تکه بریزید.

کمی هم پنیر موزارلا روی سس پیتزا بریزید.

سینی را داخل فر بگذارید و صبر کنید تا پنیر روی لازانیا آب شود و حباب بزند. سپس سینی را درآورید و بجای استفاده از چنگال، روی هر کدام یک خلال دندان بگذارید و مهمانان را راحت کنید.

بهترین مزیت این لازانیا این است که می توانید آنها را داخل فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید دربیاورید و گرم کنید و از مهمانان سرزده خود پذیرایی شاهانه ای کنید!