سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا

ایمان(Iman)


ایمان تكرو و مستقل است و با اعتماد به نفس كامل برای رسیدن به اهدافش تلاش می‌كند.
همچنین انگیزه‌های او به اندازه‌ای قوی هستند كه از رسیدن به هدف ناامید نشود. تمام این خصوصیات …

ایمان تكرو و مستقل است و با اعتماد به نفس كامل برای رسیدن به اهدافش تلاش می‌كند.

همچنین انگیزه‌های او به اندازه‌ای قوی هستند كه از رسیدن به هدف ناامید نشود. تمام این خصوصیات باعث می‌شود رفتار ایمان به نظر خیلی‌ها متكبرانه و رئیس‌مآبانه به نظر برسد. به احتمال زیاد این آدم‌ها حق دارند! ایمان فكر می‌كند خودش از تمام كسانی كه در اطرافش هستند بهتر است و به همین دلیل به سختی با آنها كنار می‌آید. برای ایمان مشورت كردن و تبادل نظر با نفر دوم و خدای ناكرده پذیرفتن نظر او از ناپرهیزی‌هایی است كه به ندرت مرتكب می‌شود. به خصوص در محل كار این ویژگی ایمان بیشتر بروز می‌كند؛ در واقع می‌توان گفت ایمان در مقابل شرایط و افراد به هیچ عنوان انعطاف‌پذیری ندارد و معتقد است حرف آخر را باید شخص او بزند. طبیعی است با چنین وضعیتی ایمان شغل‌هایی كه متضمن كار كردن برای دیگران و پذیرفتن نظر آنها باشد را هرگز نخواهد پذیرفت. علاوه بر اینكه ایمان دوست دارد همه چیز مطلقاً تحت كنترل و اراده‌اش باشد، در انتقاد از شرایطی كه مطابق میلش نباشد هم كاملاً رك و بی‌پرده سخن می‌گوید. واضح است كه كار كردن با چنین فردی اصلاً كار آسانی نیست. بنابراین اگر تصمیم گرفتید برای ایمان كار كنید، باید خودتان را برای انتقادهای گاه و بیگاه او در مقابل دیگران آماده كنید.

با توجه به اخلاق خاص ایمان،‌ دوستان او را هم كسانی تشكیل می‌دهند كه اخلاق مشابهی داشته باشند. بدین ترتیب ایجاد روابط دوستانه برای ایمان كار دشواری است. با این وجود، زمانی كه این ارتباط شكل بگیرد، ایمان كاملاً نسبت به آن

وفادار خواهد ماند. در واقع كسانی كه ایمان به عنوان دوست انتخاب می‌كند،‌ در جایگاهی مشابه خود او قرار می‌گیرند. و چه كسی ممكن است بتواند از ایمان انتقاد كند؟ تنها چنین فردی جرات خواهد كرد پشت سر دوستان ایمان هم بدگویی كرده و یا حتی از آنها انتقاد كند.

و اما نكته آخر: ایمان از آن دسته مردانی است كه می‌توان به آنها لقب مرد ایرانی داد. برای او ابراز احساسات امری كاملاً بی‌معنی و غیرممكن است. ایمان حتی در روابط نزدیكش هم به ندرت ممكن است تحت‌تأثیر احساسات قرار بگیرد. به‌طور مشابه، قدردانی از زحمات دیگران، ابراز همدردی و تشویق و دلگرم كردن دیگران از جمله كارهایی است كه ایمان انجام نمی‌دهد. معلوم نیست دلیل آن پیدا نكردن لغات مناسب برای بیان مقصودش به شیوه درست مانع اصلی این كار است یا اصولاً چنین احساساتی در او وجود ندارد...! نظر شما چیست؟