جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نودال ترش و شیرین


نودال ترش و شیرین

کمی روغن در قابلمه داغ بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

نودال: ۵۰۰گرم

پیاز خرد شده: یک عدد

گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد

شکر: نصف قاشق مرباخوری

نخود: ۲قاشق غذاخوری

هویج ریز خرد شده: یک عدد

سس سویا: یک قاشق مرباخوری

آب لیمو: یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز خرد شده: یک عدد

آب: یک فنجان

روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

کمی روغن در قابلمه داغ بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

فلفل سبز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و مواد را خوب بپزید.

آب را به مواد اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. با جوشیدن مواد، آب نخود و هویج را نیز اضافه کنید.

پس از کمی جا افتادن مواد، آب لیمو، سس سویا و شکر را اضافه کنید. پس از یک دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.

نودال را طبق دستور بپزید، آبکش کنید و با مواد مخلوط کنید.