چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
طرز تهیه ۳ نوع پلو
پلوی موسوم به لیموزین ( فرانسه)
مواد لازم:
- هویج تازه (رنده شده)۳ عدد،
- برنج۴ پیمانه،
- نخود فرنگی ۱۵۰ گرم،
-کشمش ۱ پیمانه،
- پیاز بزرگ خردشده ۲ عدد،
- مرغ ۳ تکه بزرگ،
- هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری،
- ادویه به مقدار لازم،
- رب گوجه فرنگی ۶ قاشق غذاخوری،
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا تکههای مرغ را سرخ کرده و جدا میگذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ کرده و برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس میکنیم و سپس آن را جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.
سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رندهشده به همراه کشمش، نخود فرنگی را میریزیم و همین طور رب گوجه فرنگی، ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط میکنیم و با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد.
پلوی مکزیکی
مواد لازم:
- فلفل سیاه: ۱ قاشق مربا خوری،
- فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری،
- نخود سبز: ۲۵۰ گرم،
- ذرت: ۲۵۰ گرم،
- مرغ: ۲ تکه،
- فلفل دلمهای در رنگهای مختلف: کمیبرای تزیین،
- برنج: ۴ پیمانه،
- پیاز: ۱ عدد بزرگ،
- نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با زرد چوبه و فلفلهای سیاه و قرمز تفت داده سپس مرغ را به شکل تکههای کوچک در آورده و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت داده بعد نخود و ذرت پخته شده را اضافه کرده و نمک و بعد کمیآب اضافه کرده و میگذاریم بپزد بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و برنج را آبکش کرده و مواد را لابه لای برنج ریخته و میگذاریم دم بکشد و به صورت قالبی در آورده و تزیین میکنیم.
پلو چینی
مواد لازم:
- هویج: ۲ عدد ،
- فلفل دلمهای: ۱ عدد ،
- پیاز: ۲ عدد،
- نخود سبز: ۱ پیمانه
- قارچ: ۲۰۰ گرم،
- پنیر: گودا کوردا ۱۰۰ گرم ،
- برنج: ۳ پیمانه ،
- بادام: هندی نصف پیمانه
- ادویه: به میزان لازم،
- سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده آبکش میکنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر گودا را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز، هویج و فلفل دلمهای را مکعبی کرده تفت میدهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را با پنیر گودا، بادام هندی و قارچ تفت داده تمامی مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوی دم کشیده مخلوط میکنیم و سپس ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم و گرم تقدیم میکنیم.
پلوی قالبی فرانسوی
مواد لازم:
- برنج: ۳۰۰ گرم،
- پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد،
- فلفل ( از نوع دلمهای دو یا سه رنگ ): ۲ عدد،
- زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری،
- ادویه کاری: یک قاشق چایخوری،
- کره: ۵۰ گرم،
- روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری،
- نمک: ۱ قاشق چایخوری،
- محلول زعفران: به میزان لازم،
- آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با فلفل دلمهای ( همزمان ) با کره و روغن مایع یا ( روغن زیتون ) تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه، ادویه کاری و برنج را افزوده کمیتفت دهید، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه کنید تا بپزد (۳۰ دقیقه).
توضیح: در صورت دلخواه میتوانید تکههای مرغ را در آب بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست