جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کیک پودینگ موکا


طرز تهیه کیک پودینگ موکا

بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

مواد لازم :

آرد : یک پیمانه

پودر کاکائو : یک پیمانه

بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری

شکر سفید : سه چهارم پیمانه

شیر پرچرب : یک پیمانه

شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه

کره بدون نمک آب شده و خنک شده : ۱۱۵ گرم

نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ بزرگ : یک عدد

وانیل : کمی

قهوه دم کرده : سه چهارم پیمانه

طرز تهیه :

_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود

_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.

_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود

_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید

_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید

_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.

_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.