جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سس هلندیز


سس هلندیز

● مواد لازم برای یک پیمانه:
▪ زرده تخم مرغ: ۳ عدد
▪ آب لیمو ترش: ۲قاشق غذاخوری
▪ فلفل قرمز: به مقدار کم
▪ نمک: به مقدار کم
▪ کره داغ و آب شده: نصف پیمانه

● طرز تهیه:
برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه …

مواد لازم برای یک پیمانه:

زرده تخم مرغ:

۳ عدد

آب لیمو ترش:

۲قاشق غذاخوری

فلفل قرمز:

به مقدار کم

نمک:

به مقدار کم

کره داغ و آب شده:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه زرده تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و آب لیمو را در غذاساز مخلوط کنید.

سپس در حالی که دستگاه روشن است به آرامی کره را به مواد اضافه کنید تا غلیظ و خامه ای شود.

این سس را می توان با گوشت، ماهی، سبزیجات و... مصرف کرد.