جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کلم و کالباس گرم


کلم و کالباس گرم

● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم کلم
▪ دو عدد سیب
▪ یک عدد پیاز
▪ دو حبه سیر
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ سه فنجان آب سیب
▪ ۹۰۰ گرم کلم خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری زیتون
● طرز تهیه
روغن را در تابه …

مواد لازم

۲۰۰ گرم کلم

دو عدد سیب

یک عدد پیاز

دو حبه سیر

یک قاشق مرباخوری زیره

سه فنجان آب سیب

۹۰۰ گرم کلم خرد شده

یک قاشق مرباخوری زیتون

طرز تهیه

روغن را در تابه ریخته و کالباس های خرد شده را برای پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن درپوش بگذارید. سیب ها را خرد کرده و با پیاز خرد شده و سیر له شده و زیره در قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم گاز قرار دهید. در ظرف را بگذارید و صبر کنید مواد برای ۱۰دقیقه پخته و نرم شود. آب سیب را در ظرفی ریخته و روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را روی مواد پخته شده بریزید و پس از پنج دقیقه، در حالی که آب سیب غلیظ شده، کالباس ها و کلم خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه بپزد و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.