سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رولت گوشت


طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت | در ادامه مواد لازم برای تهیه رولت گوشت برای 5 نفر و همچنین طرز تهیه این غذای خوشمزه آورده شده است که با هم می خوانیم.

مواد لازم برای 5 نفر :

گوشت چرخ کرده 350 گرم

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1/2 پیمانه

آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) 1/2 پیمانه

پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذا خوری

مواد وسط رولت گوشت:

سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) جمعا 100 گرم

هویج آب پز 2 عدد

مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری

زرشک 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه رولت گوشت:

شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.

بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.

دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.

و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.

منبع: beryooni.com