چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

کیک رنگارنگ با رنگ های طبیعی


کیک رنگارنگ با رنگ های طبیعی

برای درست کردن این کیک زیبا از رنگ های طبیعی میوه و سبزیجات استفاده کرده ایم تا رنگ های بنفش، زرد، سبز، فوشیا، آبی و نارنجی را برای هر لایه داشته باشیم.

برای درست کردن این کیک زیبا از رنگ های طبیعی میوه و سبزیجات استفاده کرده ایم تا رنگ های بنفش، زرد، سبز، فوشیا، آبی و نارنجی را برای هر لایه داشته باشیم. آماده کردن مواد لازم برای این کیک یک ساعت قوت شما را می گیرد و به حدود ۲ ساعت زمان برای پختن کیک نیاز دارید. این کیک با میزان موادی که در زیر ذکر شده، برای ۲۴ نفر کافی است.

• مواد لازم برای لایه های زرد، نارنجی و سبز کیک:

یک بسته پودر کیک زرد

سه چهارم فنجان آب

نیم فنجان روغن نباتی

۲ عدد تخم مرغ

سفیده یک عدد تخم مرغ

برای لایه زرد رنگ: زرده یک عدد تخم مرغ

برای لایه نارنجی رنگ: ۲ قاشق غذاخوری آب هویج

برای لایه سبز رنگ: ۲ قاشق غذاخوری آب اسفناج

• مواد لازم برای لایه های بنفش، آبی و فوشیا:

یک بسته پودر کیک سفید

سه چهارم فنجان آب

یک سوم فنجان روغن نباتی

سفیده های ۳ عدد تخم مرغ

برای لایه فوشیا رنگ: ۲ قاشق غذاخوری آب چغندر

برای لایه آبی رنگ: ۳ قاشق غذاخوری آب بلوبری

برای لایه بنفش رنگ: ۲ قاشق غذاخوری آب تمشک یا شاتوت + ۱ قاشق چایخوری آب چغندر

• مواد لازم برای خامه روی کیک

خامه پرچرب مخصوص کیک به مقدار لازم

• روش تهیه:

۱. فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ شود. داخل قالب گردی را چرب کنید. داخل آن را کاغذ روغنی یا فویل نچسب بکشید.

پودر کیک زرد را با سه چهارم فنجان آب، نیم فنجان روغن، ۲ عدد تخم مرغ و سفیده یک عدد تخم مرغ به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت کم میکسر بزنید. سپس سرعت را به متوسط برسانید و ۲ دقیقه دیگر بزنید.

۲. خمیر کیک را در سه کاسه تقسیم کنید. در یک کاسه لایه زرد را با اضافه کردن زرده یک تخم مرغ بدست آورید. در کاسه دیگر، آب هویج را بریزید تا خمیر نارنجی شود و در نهایت آب اسفناج را به کاسه سوم اضافه کنید تا خمیر سبز شود.

۳. حالا پودر کیک سفید را با سه چهارم فنجان آب، یک سوم فنجان روغن و سفیده های ۳ عدد تخم مرغ به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت کم میکسر بزنید و سپس سرعت میکسر را به متوسط برسانید و ۲ دقیقه دیگر آن را مخلوط کنید.

۴. خمیر را بین سه کاسه تقسیم کنید. به یک کاسه ۲ قاشق غذاخوری آب چغندر اضافه کنید تا به رنگ فوشیا درآید. در کاسه بعدی ۳ قاشق غذاخوری آب بلوبری بریزید تا آبی شود. در کاسه سوم ۲ قاشق غذاخوری آب تمشک و یک قاشق چایخوری آب چغندر بریزید تا بنفش شود.

۵. نوبت آن است که خمیرها را در قالب ها بریزید.

۶. قالب ها را به مدت ۲۰ تا ۲۴ دقیقه در فر بگذارید تا کیک ها بپزند و وقتی خلال دندانی را داخل کیک ها می زنید تمیز بیرون بیاید. در این مرحله قالب ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند.

۷. بالای کیک ها را برش بزنید تا سطحشان صاف شود و بتوان آنها را روی هم قرار داد.

۸. کیک بنفش را روی بشقاب مخصوص کیک بگذارید. روی آن خامه بمالید و سپس لایه آبی را بگذارید و رویش خامه بمالید. این کار را به ترتیب برای لایه های سبز، زرد، نارنجی و فوشیا انجام دهید. در نهایت لایه نازکی از خامه روی کل کیک از جمله کناره های آن بمالید تا کیک آماده سرو کردن شود. نوش جان!