سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مینی برگر، غذای بند انگشتی
مواد لازم دسته اول:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
آرد سوخاری: ۵۰ گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
فلفل دلمهای ساطوری شده: نصف یک عدد
کاری زرد: یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم دسته دوم:
هویج پخته: دو عدد
تره: یک دسته کوچک
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر پنیر پارمزان: ۳۰ گرم
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا جایی که مایه یکدستی حاصل شود. از مایه گلولههایی به اندازه یک گردو درست کرده روی آن را کمی فشرده میکنیم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ میکنیم.
۲. هویج پخته شده را له میکنیم، تره را ریز خرد کرده و ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب ذوب میکنیم.
۳. تمامی مواد دسته دوم را با هم مخلوط میکنیم، داخل قالبهای کوچک که از قبل چرب کردهایم میریزیم و شش ساعت در یخچال میگذاریم.
۴. کرم هویج و تره را روی برگرها برگردانده و اردور را سرو میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی نیچروان بارزانی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
سریال افعی تهران سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات