سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

مینی برگر، غذای بند انگشتی


مینی برگر، غذای بند انگشتی

ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی که مایه یکدستی حاصل شود.

مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

آرد سوخاری: ۵۰ گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

فلفل دلمه‌‌ای ساطوری شده: نصف یک عدد

کاری زرد: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم دسته دوم:

هویج پخته: دو عدد

تره: یک دسته کوچک

پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم

پودر پنیر پارمزان: ۳۰ گرم

ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. ابتدا تمامی مواد دسته اول را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا جایی که مایه یکدستی حاصل شود. از مایه گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درست کرده روی آن را کمی فشرده می‌کنیم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ می‌کنیم.

۲. هویج پخته شده را له می‌کنیم، تره را ریز خرد کرده و ژلاتین را روی آب سرد می‌پاشیم و روی بخار آب ذوب می‌کنیم.

۳. تمامی مواد دسته دوم را با هم مخلوط می‌کنیم، داخل قالب‌های کوچک که از قبل چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و شش ساعت در یخچال می‌گذاریم.

۴. کرم هویج و تره را روی برگر‌ها برگردانده و اردور را سرو می‌کنیم.