سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت پنیری


بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری می‌تواند یک عصرانه یا میان وعده خوب برای شما و خانواده تان باشد.

بیسکویت پنیری می‌تواند یک عصرانه یا میان وعده خوب برای شما و خانواده تان باشد. بچه‌ها معمولا این بیسکویت را دوست دارند و مایلند در پخت آن به شما کمک کنند چون پخت این بیسکویت حداکثر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد!

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

آرد ۱۰۰ گرم

پنیر ۱۰۰ گرم

دانه رازیانه نصف قاشق

زیره سیاه نصف قاشق

کنجد کمی برای رویه

زرده تخم‌مرغ یک عدد

آب یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

کره را به مدت نیم ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا در دمای محیط نرم شود. حالا کره را همراه با پنیر و آرد در میکسر ریخته، آنقدر هم زنید تا خمیر نرم و روانی به دست آید. خمیر را از دستگاه بیرون بیاورید و زیره، دانه رازیانه و در صورت تمایل سبزیجات خشک معطر مثل شوید یا نعناع به آن اضافه کنید. فقط دقت داشته باشید که در استفاده از این طعم دهنده‌های گیاهی زیاده روی نکنید چون طعم اصلی بیسکویت را تحت تاثیر قرار می‌دهند. آن را به شکل لوله‌ای با قطر ۵ سانتیمتر درآورده و در کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی محکم بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. حالا فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و اجازه دهید گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از یخچال درآورده، آن را به صورت دوایر نازک برش دهید تا بیسکویت‌ها ترد شوند. سپس روی آنها را کنجد بپاشید. اگر مایلید بیسکویت‌ها شور باشند و طعمی شبیه به کراکر نمکی پیدا کنند می‌توانید روی آنها به جای کنجد نمک دانه درشت بپاشید. خمیرهای برش زده را روی سینی فر بچینید و روی آن را با قلمو، زرده تخم مرغی را که با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده اید، بمالید. سینی را در فر بگذارید و حدود ۵دقیقه حرارت دهید. بیسکویت‌های طلایی و معطر و خوشمزه شما آماده اند. آنها را در آورده و اجازه دهید خنک شوند تا با چای، قهوه یا پنیر صبحانه میل کنید. این بیسکویت‌ها را در ظرف در بسته نگه دارید.