یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کتلت سالمون


کتلت سالمون

● مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد کیک (چهارنفر)
▪ ۴۲۵ گرم کنسرو ماهی سالمون (حدود دو فنجان)
▪ یک‌فنجان کنسرو لوبیا قرمز
▪ یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شده)
▪ ۳ عدد تره فرنگی
▪ یک عدد تخم‌مرغ …

مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد کیک (چهارنفر)

۴۲۵ گرم کنسرو ماهی سالمون (حدود دو فنجان)

یک‌فنجان کنسرو لوبیا قرمز

یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شده)

۳ عدد تره فرنگی

یک عدد تخم‌مرغ بزرگ

۳ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ

یک قاشق چایخوری پودر خردل

نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک فنجان خرده‌های نان آسیاب شده

مخلوط سبزیجات

روغن

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و سپس روی سینی را کاغذ شیرینی انداخته و آن را کمی چرب کنید. در یک کاسه ماهی سالمون، لوبیا، فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی، تخم‌مرغ، سفیده تخم‌مرغ، خردل، فلفل قرمز و نصف فنجان پودر نان را اضافه کرده و با دست آنها را با هم مخلوط کنید.

بقیه آردنان را درون یک کاسه کم عمق بریزید. مخلوط بالا را به شکل کتلت درآورده، در آرد نان غلتانده و روی کاغذ شیرینی قرار دهید. سپس آنها را درون فر قرار دهید تا کاملاً طلایی شود. این کتلت‌ها را همراه سبزیجات و به‌صورت گرم میل کنید.