پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

برونی اسفناج | طرز تهیه برونی اسفناج


 مواد لازم برای برونی اسفناج
 
بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
آرد :یک پیمانه
اسفناج خرد شده :یک پیمانه
پیاز خرد شده :یک عدد
کره ذوب شده :1/2 پیمانه
شیر :یک پیمانه
تخم مرغ :2 عدد
پنیر موتزارلا خرد شده :450 گرم
 

برونی اسفناج | طرز تهیه برونی اسفناج
 
طرز تهیه برونی اسفناج
برای تهیه برونی اسفناج، ابتدا فر را بر روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید.
اسفناج را در یک تابه متوسط بریزید و آب به اندازه کافی درون آن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
تخم مرغ، شیر و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را با اسفناج، پیاز و پنیر موتزارلا مخلوط کنید و هم بزنید  آن را داخل ظرف یا سینی مخصوص پخت بریزید.
ظرف را در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
برونی اسفناج را از فر خارج کنید. اجازه دهید کمی سرد شود و سپس سرو نمایید. 
 

برونی اسفناج | طرز تهیه برونی اسفناج
نکات تکمیلی در مورد برونی اسفناج

برونی اسفناج جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
برونی اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برونی اسفناج ، طرز تهیه برونی اسفناج