چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

مربای پوست پسته | طرز تهیه مربای پوست پسته


مواد لازم برای مربای پوست پسته


پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته 1 فنجان


مربای پوست پسته | طرز تهیه مربای پوست پسته



طرز تهیه مربای پوست پسته



پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.


مربای پوست پسته | طرز تهیه مربای پوست پسته

نکات تکمیلی در مورد مربای پوست پسته

مربای پوست پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای پوست پسته را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای پوست پسته ، طرز تهیه مربای پوست پسته


همچنین مشاهده کنید