سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آکـراس ، فلافل آفریقایی


مواد لازم برای آکـراس ، فلافل آفریقایی
 
  لوبیا چشم بلبلی:200 گرم، خیس کرده
  پیاز متوسط:یک عدد، خرد شده
  فلفل دلمه ای قرمز:یک عدد، خرد شده
  نمک و فلفل:به میزان لازم
  روغن:به میزان لازم
 

طرز تهیه آکـراس ، فلافل آفریقایی
 
 
طرز تهیه آکـراس، فلافل آفریقایی
لوبیا را 2 دفعه از چرخ گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
 
مایه آکراس را داخل کاسه بریزید، به اندازه ای آب به آن اضافه کنید که اگر قاشق را سرازیر کردید، مایه از آن به آرامی بریزد.
 
به اندازه ای روغن داغ کنید که آکراس ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ کنید، سپس روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه ای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده می شود.
 
2.  لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس کنید و اگر می خواهید رنگ بهتر و نفخ کمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید.
 

طرز تهیه آکـراس ، فلافل آفریقایی
نکات تکمیلی در مورد آكـراس

آكـراس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
آكـراس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آکـراس ، فلافل آفریقایی


همچنین مشاهده کنید