سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
نحوه خشک کردن میوه بلوط
نحوه خشک کردن میوه بلوط:
1- میوه های بلوط را جمع و هر کدام را تک تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن ها را دور بریزید.
2- فر را از قبل روشن و روی حرارت 175 درجه فارنهایت قرار دهید.
3- میوه های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن ها را روی ورق مخصوص شیرینی پزی بگذارید.
4- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط ها 20 دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط ها خارج شود.
5- بلوط ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن ها صبر کنید.
نکته:
• بلوط ها یک تا سه ماه قابل نگه داری هستند.
• قبل از استفاده آن ها در غذا، از نبود لارو در بلوط ها مطمئن شوید.
![](/imgs/no-img-200.png)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست