جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج


مواد لازم پاچاتی کرالای هند با هویج


ماست     ½ 1 پیمانه
هویج رنده شده     450 گرم
روغن نارگیل یا کره     1 قاشق غذاخوری
دانۀ خردل سیاه     1 قاشق چایخوری
کاری تازه     8 عدد
زیرۀ سبز     1 قاشق چایخوری
نمک     ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج


طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج



    روغن یا کره را داخل یک تابۀ متوسط می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شده و داغ شود، اما توجه نمایید که دود نکند. دانۀ خردل و زیره را داخل آن ریخته و در آن را می ‎گذاریم تا به مدت 10 دقیقه بپزد و شروع به جز جز کرده و دانه ها بترکد.
    کاری را به مواد اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود. سپس هویج و نمک را به مواد اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا هویج حالت کریسپی پیدا کند.
    غذا را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.30 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس ماست را داخل آن ریخته و مخلوط می کنیم. پاچاتی آماده سرو می باشد.
 


طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج

نکات تکمیلی در مورد کرالای هند

کرالای هند جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کرالای هند را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاچاتی کرالای هند با هویج