شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون


مواد لازم باقلا پلو با گوشت بوقلمون 
 
گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران): 400 گرم 
باقالی پخته شده: به میزان لازم 
برنج آبکش شده:4 پیمانه
شوید: به میزان لازم 
پیاز نگین شده: 2 عدد متوسط
نمک / زرچوبه / ادویه مخصوص بوقلمون: به میزان لازم (وقتی گوشت بوقلمون می خرید، همراهش یک ادویه قرار داره)
زعفران: 1 قاشق غذا خوری
 
 

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون
 
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون
 
در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت داده و بعد کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و بعد حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می گداریم که گوشت پخته شود بر روی حرارت ملایم و می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود. بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را ریخته و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت 60 دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود (می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت).
 

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون
نکات تکمیلی در مورد باقلا پلو

باقلا پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
باقلا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون