یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی


روش تولید رشته فرنگی

رشته فرنگی به خمیری که از ترکیب آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته های نازک و دراز شکل داده شده است، گفته می شود.در میان انبوه تولیدات مکانیکی، کارخانه ای در تایلند با حفظ روش های سنتی خود همچنان تولید کننده یکی از محصولات پر طرفدار دنیاست. پاستاهای این کارخانه هنوز هم با روش های 70 سال پیش در غرب بانکوک تولید می شود. کارگران هر روز با جدیت زیاد مراحل تهیه رشته های فرنگی را یکی پس از دیگری انجام و چراغ کارخانه را تا به امروز روشن نگه داشته اند.

ورز ابتدایی خمیر به همراه اضافه کردن افزودنی های مورد نیاز، نورد کردن مایه خمیر آماده شده، سپس تبدیل آن به نوارهای بسیار نازک از رشته فرنگی و در نهایت خشک کردن آن ها در زیر آفتاب منجر به تولید هزاران بسته رشته فرنگی و پخش آن میان مشتریان می شود. صاحب کارخانه پاستا این روش پخت را سال 1960 از مهاجران چینی به یادگار گرفته و نسل به نسل آن را به فرزندانش منتقل کرده است.

گفتنی است؛ رشته های زرد رنگ در چین نمادی از زندگی طولانی و عمر طولانی به حساب می آید.

تصاویر مرحله به مرحله تولید رشته فرنگی
تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی
تولید رشته فرنگی 
تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی

تولید رشته فرنگی

تصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی
مراحل تولید رشته فرنگیتصاویر جالب از کارخانه تولید رشته فرنگی